Paul Herman
Data urodzenia: 1946-03-29
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2012 Randy
7.2
Szalone serce
Crazy Heart
2009 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Marvin (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Beansie Gaeta (gościnnie)
6.2
Dzień ojca
Fathers' Day
1997 Beansie Gaeta (gościnnie)
6.6 1997 Beansie Gaeta (gościnnie)
5.5
Ponad światem
Top of the World
1997 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.0
Uśpieni
Sleepers
1996 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.7 1996 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.0
Rodzinna wyprawa
Daytrippers, The
1996 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.2
Gorączka
Heat
1995 Beansie Gaeta (gościnnie)
6.7
Pokochać kogoś
Somebody to Love
1994 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.5
Strzały na Broadwayu
Bullets Over Broadway
1994 Beansie Gaeta (gościnnie)
6.8
Prawo krwi
Next of Kin
1989 Beansie Gaeta (gościnnie)
3.0
Dachy
Rooftops
1989 Beansie Gaeta (gościnnie)
9.8
Pęknięte lustro
White Hot
1989 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.0
Ostatnie kuszenie Chrystusa
Last Temptation of Christ, The
1988 Beansie Gaeta (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.6
Wielki błękit
Grand bleu, Le
1988 Beansie Gaeta (gościnnie)
5.0
Wielki skok
Squeeze, The
1987 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.5
Chwasty
Weeds
1987 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.5
Purpurowa róża z Kairu
Purple Rose of Cairo, The
1985 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.2
Dawno temu w Ameryce
Once Upon a Time in America
1984 Beansie Gaeta (gościnnie)
7.2
Zakochać się
Falling in Love
1984 Beansie Gaeta (gościnnie)
8.2 1982 Beansie Gaeta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Herman filmy Paul Herman najlepsze filmy Paul Herman zdjęcia Paul Herman galeria Paul Herman biografia Paul Herman nominacje Paul Herman nagrody i wyróżnienia Paul Herman filmografia Paul Herman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.