Paul Hayes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Pan Klingman (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mistrz budowlany (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Szeryf (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pan Klingman (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Biznesmen (gościnnie)
7.5 2002 Pan Hooper (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Pan Klingman (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Joe Marti (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pan Klingman (gościnnie)
7.3 2001 Pan Klingman (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Pan Klingman (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pan Klingman (gościnnie)
9.1 1999 Pan Klingman (gościnnie)
6.3 1999 Pan Klingman (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pan Klingman (gościnnie)
7.5 1997 Pan Klingman (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Pan Klingman (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pan Klingman (gościnnie)
5.3 1996 Pan Klingman (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Pan Klingman (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pan Klingman (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pan Klingman (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Jay Gilmore (gościnnie)
7.9 1992 Pan Klingman (gościnnie)
7.2 1989 Pan Klingman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Hayes filmy Paul Hayes najlepsze filmy Paul Hayes zdjęcia Paul Hayes galeria Paul Hayes biografia Paul Hayes nominacje Paul Hayes nagrody i wyróżnienia Paul Hayes filmografia Paul Hayes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.