Paul Greenhalgh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1979 Simpson (gościnnie)
4.0 1974 Dr Russell (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Asystent reżysera (gościnnie)
5.5 1967 Paul Millicent (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Drugi opiekun (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Tony Lanes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Greenhalgh filmy Paul Greenhalgh najlepsze filmy Paul Greenhalgh zdjęcia Paul Greenhalgh galeria Paul Greenhalgh biografia Paul Greenhalgh nominacje Paul Greenhalgh nagrody i wyróżnienia Paul Greenhalgh filmografia Paul Greenhalgh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.