Paul Gleeson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ron Tremaine(gościnnie)
8.0 2010 Terry
0.0 2009 Pan Thomson
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 Aaron (gościnnie)
7.5
Marzenia i koszmary
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 Ed Brooks
6.6
Zagadkowe opowieści
Two Twisted
2005 (gościnnie)
8.0 2004 David
10.0 2000 Felix Sedgely
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Jack Kellar (gościnnie)
7.7
Cienka czerwona linia
Thin Red Line, The
1998 Porucznik George Band
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Lance Mayhew / Richard Abbott / Dean Piper (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Terry Maloney (gościnnie)
7.0 1996 Dermot Madigan
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Jim Taylor (gościnnie)
8.0 1981 Ian McIntyre (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Gleeson filmy Paul Gleeson najlepsze filmy Paul Gleeson zdjęcia Paul Gleeson galeria Paul Gleeson biografia Paul Gleeson nominacje Paul Gleeson nagrody i wyróżnienia Paul Gleeson filmografia Paul Gleeson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.