Paul Fitzgerald
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2010 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.4 2009 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Ryan Eastwick (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Robert Mulvey (gościnnie)
8.4 2008 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.8 2008 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Elliot Batson (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.8 2006 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.5 2005 Ryan Eastwick (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.3 2002 Dan Winslet (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.6 2000 Ryan Eastwick (gościnnie)
9.0 2000 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Ryan Eastwick (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Ryan Eastwick (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ryan Eastwick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Fitzgerald filmy Paul Fitzgerald najlepsze filmy Paul Fitzgerald zdjęcia Paul Fitzgerald galeria Paul Fitzgerald biografia Paul Fitzgerald nominacje Paul Fitzgerald nagrody i wyróżnienia Paul Fitzgerald filmografia Paul Fitzgerald aktor Paul Fitzgerald reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.