Paul Douglas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 1996 Bodger
5.0 1958 Profesor
7.0 1957 Vince Polito (gościnnie)
10.0 1957 (gościnnie) (on sam)
5.6 1956 David Ringler / Emery Ganun (gościnnie)
10.0 1955 Jim Hefferan (gościnnie)
5.8 1954 Dr Merle Gardner / Porucznik Todd Thoman (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
6.5
Panika na ulicach
Panic in the Streets
1950 Tom Warren
8.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 Paul Kadsoe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Douglas filmy Paul Douglas najlepsze filmy Paul Douglas zdjęcia Paul Douglas galeria Paul Douglas biografia Paul Douglas nominacje Paul Douglas nagrody i wyróżnienia Paul Douglas filmografia Paul Douglas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.