Paul Dooley
Data urodzenia: 1928-02-22
Miejsce urodzenia: Parkersburg, Wirginia Zachodnia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Donna Lee Wasser (do 1958); rozwód, 3 dzieci: Robin, Peter, Adam; 2. Winnie Holzman (od 18.11.1984), córka Savannah (ur. 1985)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.2 2010 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.0 2009 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.0 2007 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Addison Prudy (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Walter Tapley (gościnnie)
8.6 2000 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.5
Uciekająca panna młoda
Runaway Bride
1999 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.8
Pamiętny kwiecień
I'll Remember April
1999 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Dr Walter Tapley (gościnnie)
9.1 1999 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.0 1999 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.9 1998 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Walter Tapley (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dr Walter Tapley (gościnnie)
5.8
Na samym dnie
Underneath
1995 Dr Walter Tapley (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.6 1994 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Walter Tapley (gościnnie)
8.1
Miejskie opowieści
Tales of the City
1993 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.0 1992 Dr Walter Tapley (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.2 1989 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.7 1988 Dr Walter Tapley (gościnnie)
0.0 1988 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Dr Walter Tapley (gościnnie)
4.0 1987 Dr Walter Tapley (gościnnie)
10.0 1987 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.5 1987 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Dr Walter Tapley (gościnnie)
5.7 1986 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.3
Szesnaście świeczek
Sixteen Candles
1984 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.9 1982 Dr Walter Tapley (gościnnie)
9.3 1982 Dr Walter Tapley (gościnnie)
5.0
Ojcostwo
Paternity
1981 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.8
Zdrowie
HealtH
1980 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.3
Idealna Para
Perfect Couple, A
1979 Dr Walter Tapley (gościnnie)
6.8
Dzień weselny
Wedding, A
1978 Dr Walter Tapley (gościnnie)
7.3
Życzenie śmierci
Death Wish
1974 Dr Walter Tapley (gościnnie)
0.0

0 Dr Walter Tapley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Dooley filmy Paul Dooley najlepsze filmy Paul Dooley zdjęcia Paul Dooley galeria Paul Dooley biografia Paul Dooley nominacje Paul Dooley nagrody i wyróżnienia Paul Dooley filmografia Paul Dooley aktor Paul Dooley scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.