Paul Dano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Calvin Weir-Fields
6.6 2012 Seth
6.6 2012 Seth
5.6
Kowboje i obcy
Cowboys & Aliens
2011 Patrick Whalen (gościnnie)
5.6
Chłopak do towarzystwa
Extra Man, The
2010 Patrick Whalen (gościnnie)
6.2 2010 Patrick Whalen (gościnnie)
6.7
Zdobyć Woodstock
Taking Woodstock
2009 Patrick Whalen (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Patrick Whalen (gościnnie)
8.3 1992 Patrick Whalen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Dano filmy Paul Dano najlepsze filmy Paul Dano zdjęcia Paul Dano galeria Paul Dano biografia Paul Dano nominacje Paul Dano nagrody i wyróżnienia Paul Dano filmografia Paul Dano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.