Paul Comi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1989 Pan Samuels (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
6.1 1984 Chief Agent
7.0 1984 (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Phil Lightell / Sierżant Baker / Menadżer stacji (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
7.0 1982 Pan Morano (gościnnie)
8.3 1982 Minister (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Ojciec (gościnnie)
7.5 1982 Victor Markham (1985-1986)
6.8 1981 (gościnnie)
6.6 1979 Phillips (gościnnie)
7.0 1979 Doktor (gościnnie)
7.7 1977 Kierownik (gościnnie)
6.8 1977 Howard Kraft (gościnnie)
7.2
Płonący wieżowiec
Towering Inferno, The
1974 Tim
7.0 1973 Harry Keller / Joe Dean / Profesor Ronston (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Alexander Dichter(gościnnie)
10.0 1971 Gus Petroni (gościnnie)
10.0 1971 Doctor Gorham
8.7 1971 (1971, 1973) (gościnnie)
6.6 1969 Jeff McKay (gościnnie)
7.2 1967 Harry (1968) (gościnnie)
6.9 1967 J. Philips (gościnnie)
5.7 1966 (gościnnie)
7.6 1966 Porucznik Andrew Stiles (gościnnie)
7.4 1965 Pan Pursey (1966) (gościnnie)
8.2 1965 Vittorie Pellegrini (gościnnie)
8.4 1965 Major Slidell (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
10.0 1964 Maj. Adams / Simpson / Porucznik Kelly / Kapitan Banazak (gościnnie)
4.7 1964 Joe Hawkins (gościnnie)
10.0 1963 Donnelly (gościnnie)
7.9 1963 Zastępca szeryfa (gościnnie)
5.5 1962 Frank Foley (gościnnie)
6.2 1962 Elliott Powers (1963) / Harold Braden / Brad Carter (1964) / Jack Harlan (1966) / Keane (1968)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Modeer (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
6.0 1961 Wyatt (gościnnie)
0.0 1960 Zastępca Johnny Evans
10.0 1960 Dr Atwell (gościnnie)
7.8 1959 YoYo(gościnnie)
10.0 1959 Carl (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 George Colleoni (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Marcusson / Craig / Psychiatra (gościnnie)
10.0 1959 Stewart / Red Wickham (gościnnie)
7.9
Młode lwy
Young Lions, The
1958 Szeregowiec Abbott (niewymieniony w czołówce)
6.8 1958 Fred (gościnnie)
10.0 1958 Williams (gościnnie)
9.0 1958 William Erlich (1959) (gościnnie)
6.0 1957 John Szara Chmura (gościnnie)
5.6 1956 Patrick Aherne (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Joe Drake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Comi filmy Paul Comi najlepsze filmy Paul Comi zdjęcia Paul Comi galeria Paul Comi biografia Paul Comi nominacje Paul Comi nagrody i wyróżnienia Paul Comi filmografia Paul Comi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.