Paul Chubb
Data urodzenia: 1949-01-14
Miejsce urodzenia: 2002-06-09
Stan cywilny: Sydney, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Bart L. Booth
7.7
Cena życia
All Saints
1998 William Lucas (gościnnie)
0.0 1994 Bob Shearer (gościnnie)
0.0 1990 Arthur Quinter 'The Con'
10.0 1989 Nick Rawson (gościnnie)
0.0 1986 Oliver
7.0
Historia pewnej dziewczynki
Girl's Own Story, A
1984 Ojciec
7.0
Ulotne chwile
Passionless Moments
1983 Jim Simpson
0.0 1983 Celnik
6.0 1981 Reid
8.0 1981 Ned Shelton / Mac James (gościnnie)
10.0 1977 Jim (gościnnie)
0.0 1976 Blue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Chubb filmy Paul Chubb najlepsze filmy Paul Chubb zdjęcia Paul Chubb galeria Paul Chubb biografia Paul Chubb nominacje Paul Chubb nagrody i wyróżnienia Paul Chubb filmografia Paul Chubb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.