Paul Chequer
Data urodzenia: Portsmouth

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 DI Dimmock
9.0 2006 DI Dimmock
0.0 2004 DI Dimmock
0.0 2001 DI Dimmock
5.7 2001 DI Dimmock
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 DI Dimmock

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Chequer filmy Paul Chequer najlepsze filmy Paul Chequer zdjęcia Paul Chequer galeria Paul Chequer biografia Paul Chequer nominacje Paul Chequer nagrody i wyróżnienia Paul Chequer filmografia Paul Chequer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.