Paul Brooke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dickie Mint
8.3
Najgorszy tydzień mojego życia
Worst Week of my life, The
2004 Pastor
0.0 2004 Ian Gow
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Arthur Ellis (gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Monsieur Bohmer
6.7
Joint Venture
Saving Grace
2000 Charlie
7.3
Niebo spada
Cielo cade, Il
2000 Pan Pitt
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Pan Salem (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Szef Gerald La Grange (gościnnie)
0.0 1998 Sir Rex Willoughby
3.0 1997 Stimpson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Nigel Anderson (gościnnie)
9.4 1996 Kapitan Mitchell
0.0 1996 Vernon du Chine
8.3 1992 Friar
8.0 1991 Dr Strickland (gościnnie)
10.0 1990 Gubernator (1993) (gościnnie)
10.0 1990 Abel Pomery (gościnnie)
6.4
Skandal
Scandal
1989 John, sierżant
0.0 1989 Pan Parrott(gościnnie)
0.0 1989 Howell (gościnnie)
0.0 1989 Alistair Sinclair Murray
0.0 1989 Simon Owen (gościnnie)
0.0 1985 Hoskins
5.0 1983 Bob Nicol
5.5 1981 Lord Arvin
7.4 1981 Malcolm Croxted (gościnnie)
8.0 1979 Hamster (gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
9.5 1945 robotnik(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Brooke filmy Paul Brooke najlepsze filmy Paul Brooke zdjęcia Paul Brooke galeria Paul Brooke biografia Paul Brooke nominacje Paul Brooke nagrody i wyróżnienia Paul Brooke filmografia Paul Brooke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.