Paul Brennen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2011 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
5.7 2011 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.4
Lady
Lady, The
2011 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.8
Życie po życiu
Afterlife
2005 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
8.1 2004 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
6.0 1995 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Dr Jones (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Brennen filmy Paul Brennen najlepsze filmy Paul Brennen zdjęcia Paul Brennen galeria Paul Brennen biografia Paul Brennen nominacje Paul Brennen nagrody i wyróżnienia Paul Brennen filmografia Paul Brennen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.