Paul Blackthorne
Data urodzenia: 1969-03-05
Miejsce urodzenia: Wellington, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tom Laudner (gościnnie)
7.3 2010 Tom Laudner (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Julian Larssen (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Tom Laudner (gościnnie)
7.9 2008 Tom Laudner (gościnnie)
7.5
Akta Dresdena
Dresden Files, The
2007 Tom Laudner (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Tom Laudner (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Tom Laudner (gościnnie)
7.5 2005 Tom Laudner (gościnnie)
8.0 2004 Człowiek Hearst'a (gościnnie)
7.5 2002 Dr Polanski (gościnnie)
7.5
Lekarze marzeń
Presidio Med
2002 Tom Laudner (gościnnie)
7.3 2002 Bruce Enright (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tom Laudner (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Tom Laudner (gościnnie)
7.0 1993 Tom Laudner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Blackthorne filmy Paul Blackthorne najlepsze filmy Paul Blackthorne zdjęcia Paul Blackthorne galeria Paul Blackthorne biografia Paul Blackthorne nominacje Paul Blackthorne nagrody i wyróżnienia Paul Blackthorne filmografia Paul Blackthorne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.