Paul Ben-Victor
Data urodzenia: 1965-07-24
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Aaron Monte (gościnnie)
0.0 2011 Dr Aaron Monte (gościnnie)
0.0 2011 Dr Aaron Monte (gościnnie)
3.3 2009 Dr Aaron Monte (gościnnie)
8.4 2009 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Noah Landau (gościnnie)
7.9 2008 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
John z Cincinnati
John from Cincinnati
2007 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.3 2004 Carmen Enzo (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Allen (gościnnie)
7.9 2003 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5 2002 Al Nicoletto (gościnnie)
7.8 2002 Dr Aaron Monte (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Spiros 'Vondas' Vondopoulos
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.6 2001 Dr Aaron Monte (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Joey (2006) (gościnnie)
6.6
Wariatka z Alabamy
Crazy in Alabama
1999 Dr Aaron Monte (gościnnie)
6.5 1999 Dr Aaron Monte (gościnnie)
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Dr Aaron Monte (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.8
Szósty
Sixth Man, The
1997 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.4 1997 Dr Aaron Monte (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Aaron Monte (gościnnie)
6.6
Maksimum ryzyka
Maximum Risk
1996 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.7 1996 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
Prawdziwy romans
True Romance
1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.8 1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.5
Kłopotliwy bagaż
Trouble Bound
1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.6 1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Aaron Monte (gościnnie)
10.0 1991 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.0
Żółtodziób
Rookie, The
1990 Dr Aaron Monte (gościnnie)
5.8 1988 Dr Aaron Monte (gościnnie)
5.7 1986 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.6 1984 Dr Aaron Monte (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Aaron Monte (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Ben-Victor filmy Paul Ben-Victor najlepsze filmy Paul Ben-Victor zdjęcia Paul Ben-Victor galeria Paul Ben-Victor biografia Paul Ben-Victor nominacje Paul Ben-Victor nagrody i wyróżnienia Paul Ben-Victor filmografia Paul Ben-Victor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.