Paul Aston
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1979 Ord-Seaman Collins
0.0 1976 Szeregowiec Clive Baker(gościnnie)
0.0 1974 Willie Ashenden
0.0 1966 Tom Albert (gościnnie)
8.8 1964 Bruce Sorbell
8.6 1962 Vic Redmond (1968) / Ronnie (1969) / Rod (1970) / Młodzian (1971) / Jamie (1976)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Aston filmy Paul Aston najlepsze filmy Paul Aston zdjęcia Paul Aston galeria Paul Aston biografia Paul Aston nominacje Paul Aston nagrody i wyróżnienia Paul Aston filmografia Paul Aston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.