Paul Anthony
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Niewolnik (gościnnie)
7.6
Paragraf Kate
Fairly Legal
2011 Niewolnik (gościnnie)
6.0 2009 Niewolnik (gościnnie)
0.0 2009 Niewolnik (gościnnie)
8.1 2007 Niewolnik (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Todd / Mezmerado (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Stoney (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Niewolnik (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Niewolnik (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Felix - młody kelner (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Jace (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Niewolnik (gościnnie)
7.0 1998 Rooster (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Niewolnik (gościnnie)
7.6
Przygody Shirley Holmes
Adventures of Shirley Holmes, The
1996 Niewolnik (gościnnie)
9.0 1992 Niewolnik (gościnnie)
6.5
Prywatka
House Party
1990 Niewolnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Anthony filmy Paul Anthony najlepsze filmy Paul Anthony zdjęcia Paul Anthony galeria Paul Anthony biografia Paul Anthony nominacje Paul Anthony nagrody i wyróżnienia Paul Anthony filmografia Paul Anthony aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.