Paul Adelstein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Agent specjalny Paul Kellerman
7.5 2005 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
6.7 2002 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.6 2001 Dr Stone (gościnnie)
10.0 1999 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
7.8 1998 Dr Cooper Freedman (gościnnie)
0.0

0 Dr Cooper Freedman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paul Adelstein filmy Paul Adelstein najlepsze filmy Paul Adelstein zdjęcia Paul Adelstein galeria Paul Adelstein biografia Paul Adelstein nominacje Paul Adelstein nagrody i wyróżnienia Paul Adelstein filmografia Paul Adelstein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.