Patrycja Durska
Data urodzenia: 1977-05-24
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska
Stan cywilny: mąż Maciej Mruk (od 2001), 2 córki: Klara (ur. 2004) i Aniela (ur. 2007)

Biografia:
Patrycja Durska-Mruk rozpoczęła, ale nie skończyła studiów w Stanach Zjednoczonych na kierunkach - dziennikarstwo i psychologia. Ukończyła jednak PWST w Krakowie. Wyszła za mąż - za Maćka - tuż przed rozpoczęciem zdjęć do filmu. Uwielbia tańczyć - w Stanach tańczyła w prawdziwej drużynie cheerleaders. Film "6 dni Strusia" jest jej filmowym debiutem.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Kinga Wilk, żona "Denisa"
6.5 2010 Hanna Galińska, żona Krzysztofa (gościnnie)
6.6 2009 Hanka, żona Jacka (gościnnie)
6.7 2005 Kasia
5.4 2003 Żołnierka
7.3 2001 Koleżanka Noemi
7.6 2000

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrycja Durska filmy Patrycja Durska najlepsze filmy Patrycja Durska zdjęcia Patrycja Durska galeria Patrycja Durska biografia Patrycja Durska nominacje Patrycja Durska nagrody i wyróżnienia Patrycja Durska filmografia Patrycja Durska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.