Patrizia La Fonte
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2008 Olga
5.0 2007 Olga
8.0 2002 Olga Sciarra
7.0 2001 Olga Sciarra
8.5
On i ona
Lui e lei
1998 Giovanna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrizia La Fonte filmy Patrizia La Fonte najlepsze filmy Patrizia La Fonte zdjęcia Patrizia La Fonte galeria Patrizia La Fonte biografia Patrizia La Fonte nominacje Patrizia La Fonte nagrody i wyróżnienia Patrizia La Fonte filmografia Patrizia La Fonte aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.