Patrika Darbo
Data urodzenia: 1948-04-06
Miejsce urodzenia: Jacksonville, Floryda, USA
Stan cywilny: mąż Rolf Darbo (od 1973)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Jean (gościnnie)
0.0 2010 Jean (gościnnie)
8.7 2007 Jean (gościnnie)
8.3 2006 Właścicielka nieruchomości (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Jean (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Jean (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Jean (gościnnie)
7.2
Północ w ogrodzie dobra i zła
Midnight in the Garden of Good and Evil
1997 Jean (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Jean (gościnnie)
7.3 1994 Jean (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Jean (gościnnie)
7.5 1993 Jean (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Jean (gościnnie)
5.8
Włóczęga
Vagrant, The
1992 Jean (gościnnie)
7.5 1991 Jean (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Jean (gościnnie)
8.2 1990 Jean (gościnnie)
7.4 1990 Jean (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Jean (gościnnie)
7.0
Poprzednia noc
Night Before, The
1988 Jean (gościnnie)
1.6 1988 Jean (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ethel (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Jean (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Jean (gościnnie)
7.5 1984 Jean (gościnnie)
7.1 1984 Jean (gościnnie)
8.7 1983 Jean (gościnnie)
7.1 1982 Jean (gościnnie)
7.0 1978 Jean (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrika Darbo filmy Patrika Darbo najlepsze filmy Patrika Darbo zdjęcia Patrika Darbo galeria Patrika Darbo biografia Patrika Darbo nominacje Patrika Darbo nagrody i wyróżnienia Patrika Darbo filmografia Patrika Darbo aktor Patrika Darbo reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.