Patrick Thomas O'Brien
Data urodzenia: żona Anna

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
8.2 2004 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
8.1 2003 Clark (gościnnie)
7.5 2002 Brent Donovan (gościnnie)
10.0 2001 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.0 1999 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.8
Miasteczko Pleasantville
Pleasantville
1998 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.4
Kolekcjoner
Kiss the Girls
1997 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.8 1996 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.7 1995 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.4 1995 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.0 1995 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
0.0 1993 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.7 1993 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.5 1992 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.2 1992 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Wally / Bob Thompson (gościnnie)
7.0 1987 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
9.0 1984 Edward Cormier (2002) (gościnnie)
6.6 1979 Edward Cormier (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Thomas O'Brien filmy Patrick Thomas O'Brien najlepsze filmy Patrick Thomas O'Brien zdjęcia Patrick Thomas O'Brien galeria Patrick Thomas O'Brien biografia Patrick Thomas O'Brien nominacje Patrick Thomas O'Brien nagrody i wyróżnienia Patrick Thomas O'Brien filmografia Patrick Thomas O'Brien aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.