Patrick Robert Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer Daniels (gościnnie)
0.0 2010 Oficer Daniels (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Oficer Daniels (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Policjant (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Oficer Daniels (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Oficer Daniels (gościnnie)
8.3 2006 Oficer Daniels (gościnnie)
7.5 2005 Oficer Daniels (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Oficer Daniels (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Daniels (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Oficer Daniels (gościnnie)
4.7 1998 Oficer Daniels (gościnnie)
7.0 1995 Oficer Daniels (gościnnie)
7.6 1993 Oficer Daniels (gościnnie)
6.7 1992 Oficer Daniels (gościnnie)
7.3 1990 Oficer Daniels (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Robert Smith filmy Patrick Robert Smith najlepsze filmy Patrick Robert Smith zdjęcia Patrick Robert Smith galeria Patrick Robert Smith biografia Patrick Robert Smith nominacje Patrick Robert Smith nagrody i wyróżnienia Patrick Robert Smith filmografia Patrick Robert Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.