Patrick Newell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1986 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Frank Goldman (gościnnie)
0.0 1985 George Havant (gościnnie)
0.0 1984 Pan Dawson
0.0 1984
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Blessington / Sutton (gościnnie)
9.1
Wiecznie młodzi
Young Ones, The
1982 Człowiek na dachu (gościnnie)
8.0 1982 Major (odcinek 10)
0.0 1981 Pan Horsley
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Inspektor Lestrade
10.0 1980 James (gościnnie)
10.0 1978 Bottleford (gościnnie)
0.0 1978 Bailey
0.0 1977 Eric Brennan (gościnnie)
6.0 1977 Maitre d' (gościnnie)
0.0 1976 Tommy Shepherd(gościnnie)
0.0 1976 Pan Cribb (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Gruby facet (gościnnie)
9.0 1971 Schalon
0.0 1970
9.5 1970 Stanley Allenby-Johnson (1971)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Mannering (gościnnie)
0.0 1969 Jaap Viljoen (gościnnie)
6.7
Benny Hill
Benny Hill Show, The
1969 (1975) (gościnnie)
0.0 1967 Arthur Harding
0.0 1966 Lebediev
8.5 1965 Posterunkowy Benson(niewymieniony w czołówce)
7.0 1964 Alex (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Pułkownik Faraday (gościnnie)
8.0
Obrońca z urzędu
Dock Brief, The
1962 Pierwszy strażnik
8.6 1962 Petty (1963) / Dawson (1965) (gościnnie)
0.0 1961 Arthur Boone
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Jimmy Smallwood (1965) (gościnnie)
0.0 1960 Pan Proudfoot (gościnnie)
0.0 1959 Adrian Melious / Właściciel kawiarni / Fred Seal / Reece (gościnnie)
0.0
Web
1957 Grubas
7.6 1955 Cyril
4.7 1955 Bill Jordan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Newell filmy Patrick Newell najlepsze filmy Patrick Newell zdjęcia Patrick Newell galeria Patrick Newell biografia Patrick Newell nominacje Patrick Newell nagrody i wyróżnienia Patrick Newell filmografia Patrick Newell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.