Patrick Murray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dave (gościnnie)
9.0 2009 Dave (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Dave (gościnnie)
7.8 1991 Dave (gościnnie)
5.0 1990 Dave (gościnnie)
7.9 1986 Dave (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Mickey Pearce (1983-2003)
0.0 1980 Dave (gościnnie)
0.0 1973 Dave (gościnnie)
0.0 1967 Dave (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Murray filmy Patrick Murray najlepsze filmy Patrick Murray zdjęcia Patrick Murray galeria Patrick Murray biografia Patrick Murray nominacje Patrick Murray nagrody i wyróżnienia Patrick Murray filmografia Patrick Murray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.