Patrick Moore
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie) (on sam)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 (gościnnie) (on sam)
9.0 2003 (gościnnie) (on sam)
5.0 1998 (gościnnie) (on sam)
8.0 1991 (gościnnie) (on sam)
0.0 1985 (gościnnie) (on sam)
9.0 1970 (gościnnie) (on sam)
8.5 1966 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Moore filmy Patrick Moore najlepsze filmy Patrick Moore zdjęcia Patrick Moore galeria Patrick Moore biografia Patrick Moore nominacje Patrick Moore nagrody i wyróżnienia Patrick Moore filmografia Patrick Moore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.