Patrick Monckton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Stallholder (gościnnie)
3.4 1990 Magnus St. John-Smythe
5.8 1989 Kucharz
8.6
Wojna Hanny
Hanna's War
1988 Kalosh
8.1 1985 Doktor Watson (1989) (gościnnie)
7.4 1981 Mike Blain (gościnnie)
10.0 1980 Pan Elliman (gościnnie)
8.0 1979 Carp (gościnnie)
0.0 1977 Urzędnik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Monckton filmy Patrick Monckton najlepsze filmy Patrick Monckton zdjęcia Patrick Monckton galeria Patrick Monckton biografia Patrick Monckton nominacje Patrick Monckton nagrody i wyróżnienia Patrick Monckton filmografia Patrick Monckton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.