Patrick Mapel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ricky (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Ricky (gościnnie)
5.3
Informers
Informers, The
2009 Ricky (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Sean (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ricky (gościnnie)
0.0

0 Ricky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Mapel filmy Patrick Mapel najlepsze filmy Patrick Mapel zdjęcia Patrick Mapel galeria Patrick Mapel biografia Patrick Mapel nominacje Patrick Mapel nagrody i wyróżnienia Patrick Mapel filmografia Patrick Mapel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.