Patrick Malone
Data urodzenia: 1969-07-01
Miejsce urodzenia: Newark, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.2 2009 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Detektyw Schrank (gościnnie)
8.3 2006 Technik (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw Schrank (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Detektyw Schrank (gościnnie)
6.4
Bunt
Mutiny
1999 Detektyw Schrank (gościnnie)
0.0 1999 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.0 1999 Detektyw Schrank (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Detektyw Schrank (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.1 1994 Detektyw Schrank (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Detektyw Schrank (gościnnie)
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.5 1993 Detektyw Schrank (gościnnie)
5.8
Wielki Kanion
Grand Canyon
1991 Detektyw Schrank (gościnnie)
8.2 1989 Detektyw Schrank (gościnnie)
5.8 1988 Detektyw Schrank (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Detektyw Schrank (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Detektyw Schrank (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Malone filmy Patrick Malone najlepsze filmy Patrick Malone zdjęcia Patrick Malone galeria Patrick Malone biografia Patrick Malone nominacje Patrick Malone nagrody i wyróżnienia Patrick Malone filmografia Patrick Malone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.