Patrick Labyorteaux
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Kucharz w barze kanapkowym (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Jeffrey Crockett (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bob Lenz (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bob Lenz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bob Lenz (gościnnie)
7.2
Godzilla
Godzilla: The Series
1998 Bob Lenz (gościnnie)
9.0 1995 Bob Lenz (gościnnie)
7.0 1995 Bob Lenz (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Bob Lenz (gościnnie)
7.3 1989 Bob Lenz (gościnnie)
8.0 1987 Bob Lenz (gościnnie)
6.2 1979 Bob Lenz (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Bob Lenz (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Bob Lenz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Labyorteaux filmy Patrick Labyorteaux najlepsze filmy Patrick Labyorteaux zdjęcia Patrick Labyorteaux galeria Patrick Labyorteaux biografia Patrick Labyorteaux nominacje Patrick Labyorteaux nagrody i wyróżnienia Patrick Labyorteaux filmografia Patrick Labyorteaux aktor Patrick Labyorteaux scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.