Patrick J. Adams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Peter Talbot (gościnnie)
0.0 2011 Peter Talbot (gościnnie)
8.4 2011 Peter Talbot (gościnnie)
8.3 2011 Mike Ross
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Artie (gościnnie)
0.0 2009 Peter Talbot (gościnnie)
6.7
Krzyk Mody
Rage
2009 Peter Talbot (gościnnie)
7.4 2009 Peter Talbot (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Lou Nemeroff (gościnnie)
8.3 2006 Peter Talbot (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Peter Talbot (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Linus Van Horn (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Peter Talbot (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Peter Talbot (gościnnie)
7.9 2004 Peter Talbot (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Peter Talbot (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Peter Talbot (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Peter Talbot (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Peter Talbot (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick J. Adams filmy Patrick J. Adams najlepsze filmy Patrick J. Adams zdjęcia Patrick J. Adams galeria Patrick J. Adams biografia Patrick J. Adams nominacje Patrick J. Adams nagrody i wyróżnienia Patrick J. Adams filmografia Patrick J. Adams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.