Patrick Garrow
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Jeffrey (gościnnie)
7.4 2009 Todd Katterskill (gościnnie)
6.3
Oczy Angeli
Angela's Eyes
2006 Todd Katterskill (gościnnie)
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 Todd Katterskill (gościnnie)
7.5 2002 Todd Katterskill (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Todd Katterskill (gościnnie)
7.4 2001 Todd Katterskill (gościnnie)
10.0 2001 Todd Katterskill (gościnnie)
7.5 2001 Todd Katterskill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Garrow filmy Patrick Garrow najlepsze filmy Patrick Garrow zdjęcia Patrick Garrow galeria Patrick Garrow biografia Patrick Garrow nominacje Patrick Garrow nagrody i wyróżnienia Patrick Garrow filmografia Patrick Garrow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.