Patrick Gallagher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Chow (gościnnie)
7.3 2011 Chow (gościnnie)
8.3 2011 Joe Spina (gościnnie)
0.0 2010 Chow (gościnnie)
7.3 2010 Chow (gościnnie)
0.0 2010 Chow (gościnnie)
7.2 2009 Chow (gościnnie)
4.7 2009 Chow (gościnnie)
7.3 2009 Ken Tanaka
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Chow (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Chow (gościnnie)
8.3 2005 Chow (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Chow (gościnnie)
8.0 2004 Chow (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Randy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Chow (gościnnie)
7.8 2002 Chow (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Chow (gościnnie)
7.2 2001 Barman (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Chow (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Chow (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Chow (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Chow (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Chow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Gallagher filmy Patrick Gallagher najlepsze filmy Patrick Gallagher zdjęcia Patrick Gallagher galeria Patrick Gallagher biografia Patrick Gallagher nominacje Patrick Gallagher nagrody i wyróżnienia Patrick Gallagher filmografia Patrick Gallagher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.