Patrick Fischler
Data urodzenia: 1969-12-29
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Lauren Bowles

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Phil (gościnnie)
5.4
Jak upolować faceta
One for the Money
2012 Phil (gościnnie)
7.4 2011 Billy Capra (gościnnie)
6.1 2011 Phil (gościnnie)
6.1
Kolacja dla palantów
Dinner for Schmucks
2010 Phil (gościnnie)
5.5
Panna Nikt
Miss Nobody
2010 Phil (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Phil (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Olson (gościnnie)
7.7 2007 Gabriel (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Alan (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Phil (gościnnie)
7.8 2007 Phil (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Phil (gościnnie)
8.0 2007 Jimmy Barrett (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Phil (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Don, kierownik hotelu (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Gil Bates (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Phil (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jake Steiner (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Phil (gościnnie)
7.3 2004 Brent- scenarzysta (gościnnie)
7.8 2003 Phil (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Phil (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Phil (gościnnie)
7.5 2002 Eddie (gościnnie)
7.3 2002 Vince Nolan (gościnnie)
7.4 2001 Phil (gościnnie)
8.1
Luz we dwóch
Off Centre
2001 Phil (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Phil (gościnnie)
7.3 2001 Phil (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Phil (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Phil (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Lee - Wilczek (2003) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Phil (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Phil (gościnnie)
7.6 1999 Phil (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Phil (gościnnie)
6.6 1996 Phil (gościnnie)
8.0 1995 Phil (gościnnie)
6.9 1994 Phil (gościnnie)
7.4
Szkoła Buddy'ego
Swimming with Sharks
1994 Phil (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Phil (gościnnie)
7.6 1993 Phil (gościnnie)
10.0 1992 Phil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Fischler filmy Patrick Fischler najlepsze filmy Patrick Fischler zdjęcia Patrick Fischler galeria Patrick Fischler biografia Patrick Fischler nominacje Patrick Fischler nagrody i wyróżnienia Patrick Fischler filmografia Patrick Fischler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.