Patrick Fabian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Frank (gościnnie)
8.0
Pig
2011 Frank (gościnnie)
7.0 2011 Frank (gościnnie)
0.0 2010 Frank (gościnnie)
4.7
Ostatni egzorcyzm
Last Exorcism, The
2010 Frank (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Frank (gościnnie)
8.0 2010 Frank (gościnnie)
7.9 2008 Frank (gościnnie)
7.3
Agenci miłości
Valentine
2008 Frank (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Frank (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Rand Faulk (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Frank (gościnnie)
5.6 2007 Frank (gościnnie)
8.1 2007 Frank (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Frank (gościnnie)
8.3 2006 Frank (gościnnie)
7.6
Ryzykanci
Eyes
2005 Frank (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Frank (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Terry Stinson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Frank (gościnnie)
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Frank (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Frank (gościnnie)
7.8 2004 Frank (gościnnie)
7.3 2004 Charles Richmore (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Frank (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Frank (gościnnie)
7.3 2002 Ken Gannon (gościnnie)
7.9 2002 Frank (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Frank (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Frank (gościnnie)
7.5
Profesor Max Bickford
Education of Max Bickford, The
2001 Frank (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Frank (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rhone Kinsey-Confer (2003) (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Frank (gościnnie)
7.0 1999 Frank (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Frank (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Frank (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Frank (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Frank (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Frank (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Frank (gościnnie)
7.8 1996 Frank (gościnnie)
5.8 1996 Frank (gościnnie)
7.0 1996 Frank (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Frank (gościnnie)
7.6 1995 Frank (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Frank (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dan (gościnnie)
7.5 1993 Frank (gościnnie)
8.7 1992 Frank (gościnnie)
6.7 1992 Frank (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Frank (gościnnie)
7.3 1990 Frank (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Fabian filmy Patrick Fabian najlepsze filmy Patrick Fabian zdjęcia Patrick Fabian galeria Patrick Fabian biografia Patrick Fabian nominacje Patrick Fabian nagrody i wyróżnienia Patrick Fabian filmografia Patrick Fabian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.