Patrick Drury
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Mężczyzna z Ministerstwa Spraw Zagranicznych
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Robin Wooliscroft
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 John O'Leary (gościnnie)
1.0 1989 Bernard McGrath (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Gordon Robinson (gościnnie)
8.3 1983 Geoffrey Douglas Wood (gościnnie)
9.0 1978 Montagu Corry
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Kurier

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Drury filmy Patrick Drury najlepsze filmy Patrick Drury zdjęcia Patrick Drury galeria Patrick Drury biografia Patrick Drury nominacje Patrick Drury nagrody i wyróżnienia Patrick Drury filmografia Patrick Drury aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.