Patrick Cranshaw
Data urodzenia: 1919-06-17
Miejsce urodzenia: 2005-12-28
Stan cywilny: Bartlesville, Oklahoma, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Miles Hollings (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Miles Hollings (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Miles Hollings (gościnnie)
7.6
Nic do stracenia
Nothing To Lose
1997 Miles Hollings (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Miles Hollings (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Miles Hollings (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Miles Hollings (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Miles Hollings (gościnnie)
8.0 1995 Miles Hollings (gościnnie)
0.0 1995 Miles Hollings (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Miles Hollings (gościnnie)
7.4
Hudsucker Proxy
Hudsucker Proxy, The
1994 Miles Hollings (gościnnie)
7.6 1994 Miles Hollings (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Miles Hollings (gościnnie)
7.2 1989 Miles Hollings (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Miles Hollings (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Młody Kit (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Miles Hollings (gościnnie)
6.4 1984 Miles Hollings (gościnnie)
9.0 1984 Miles Hollings (gościnnie)
7.6 1984 Miles Hollings (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Miles Hollings (gościnnie)
5.6 1983 Miles Hollings (gościnnie)
8.5 1979 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1979 Miles Hollings (gościnnie)
7.0 1978 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1976 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1976 Miles Hollings (gościnnie)
7.8 1976 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1975 Miles Hollings (gościnnie)
6.1 1975 Miles Hollings (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1973 Miles Hollings (gościnnie)
4.6 1970 Miles Hollings (gościnnie)
7.4 1968 Miles Hollings (gościnnie)
10.0 1968 Miles Hollings (gościnnie)
6.9 1968 Miles Hollings (gościnnie)
7.8
Bonnie i Clyde
Bonnie and Clyde
1967 Miles Hollings (gościnnie)
7.5 1965 Miles Hollings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Cranshaw filmy Patrick Cranshaw najlepsze filmy Patrick Cranshaw zdjęcia Patrick Cranshaw galeria Patrick Cranshaw biografia Patrick Cranshaw nominacje Patrick Cranshaw nagrody i wyróżnienia Patrick Cranshaw filmografia Patrick Cranshaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.