Patrick Breen
Data urodzenia: 1960-10-26
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Nadine Van der Velde (od 1992), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.7 2010 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.8 2009 Dr Bradley Meego (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Porucznik Terrence Hicks (gościnnie)
7.8 2008 Dr Bradley Meego (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.4
Obcy w Ameryce
Aliens in America
2007 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Duff Faraday (gościnnie)
7.3 2003 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.5 2002 Jeffery Sweeney (gościnnie)
5.0 2002 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.3 2002 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Phillipe (2006) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.6 1999 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.6
Jedyna prawdziwa rzecz
One True Thing
1998 Dr Bradley Meego (gościnnie)
0.0 1998 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Dr Bradley Meego (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Bradley Meego (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.4
Gorzka nicość
Sweet Nothing
1996 Dr Bradley Meego (gościnnie)
0.0 1995 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Bradley Meego (gościnnie)
0.0 1993 Dr Bradley Meego (gościnnie)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.8 1993 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.8
Odszedł bez słowa
Passed Away
1992 Dr Bradley Meego (gościnnie)
6.7 1992 Dr Bradley Meego (gościnnie)
0.0 1991 Dr Bradley Meego (gościnnie)
0.0 1988 Dr Bradley Meego (gościnnie)
4.5 1988 Dr Bradley Meego (gościnnie)
8.0 1987 Dr Bradley Meego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Breen filmy Patrick Breen najlepsze filmy Patrick Breen zdjęcia Patrick Breen galeria Patrick Breen biografia Patrick Breen nominacje Patrick Breen nagrody i wyróżnienia Patrick Breen filmografia Patrick Breen aktor Patrick Breen scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.