Patrick Baladi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Philip Shaffer
0.0 2011 Hudson
6.1
Okup znaczy życie
Kidnap and Ransom
2011 Philip Shaffer
6.7 2010 Pan Harding
7.1 2010 Hugh Wainright
6.5
The International
International, The
2009 Martin White
8.2
Kochanki
Mistresses
2008 Richard
7.8 2008 Excelsor / Devlin
7.4 2007 James Northcote
8.1
Przypadki
Bodies
2004 Dr Roger Hurley
6.0 2003 Capt Attercombe
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 DI Greg Johnson (gościnnie)
8.1
Biuro
Office, The
2001 Neil Godwin (2002-2003)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Tony Bassett (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Steve Ramsey (gościnnie)
6.8 1992 Ray Thompson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Baladi filmy Patrick Baladi najlepsze filmy Patrick Baladi zdjęcia Patrick Baladi galeria Patrick Baladi biografia Patrick Baladi nominacje Patrick Baladi nagrody i wyróżnienia Patrick Baladi filmografia Patrick Baladi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.