Patrick Adiarte
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1973 Leonard Wong (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
7.9 1972 Ho-Jon
6.5 1968 Książę (gościnnie)
6.4 1968 David (gościnnie)
10.0 1967 Partyzant Vietcongu (gościnnie)
6.9 1967 (gościnnie)
10.0 1965 Książę Ammud
7.0
Najwyższy czas
High Time
1960 T.J.
7.4 1959 Bystry Orzeł (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrick Adiarte filmy Patrick Adiarte najlepsze filmy Patrick Adiarte zdjęcia Patrick Adiarte galeria Patrick Adiarte biografia Patrick Adiarte nominacje Patrick Adiarte nagrody i wyróżnienia Patrick Adiarte filmografia Patrick Adiarte aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.