Patricia Garwood
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Pani Best (gościnnie)
10.0 1990 Jenetta Cairness (gościnnie)
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Pani Whitney (gościnnie)
0.0 1985 Wendy Jordan (gościnnie)
0.0 1983 Beryl Crabtree
8.0 1982 Freda Clegg (odcinek 5)
10.0 1980 Pani Thorne (gościnnie)
8.0 1979 Pani Busby (gościnnie)
0.0 1978 Dilys Martin
0.0 1977 Maggie Kyle(gościnnie)
9.0 1974 Eleanor Warrender
4.0 1974 Jean Trevelyan (gościnnie)
0.0 1966 Sophia Maltravers(gościnnie)
10.0 1964 (gościnnie)
7.6 1955 Pauline Page

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patricia Garwood filmy Patricia Garwood najlepsze filmy Patricia Garwood zdjęcia Patricia Garwood galeria Patricia Garwood biografia Patricia Garwood nominacje Patricia Garwood nagrody i wyróżnienia Patricia Garwood filmografia Patricia Garwood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.