Patricia Bethune
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Jane Bodehouse
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Jane Bodehouse
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Jane Bodehouse
7.5 2007 Jane Bodehouse
8.0 2007 Dr Edna Keener (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Jane Bodehouse
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka Ginger (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Joyce (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jane Bodehouse
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Pani Flanagan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jane Bodehouse
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Jane Bodehouse
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Jane Bodehouse
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Jane Bodehouse
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Nauczycielka (2003) / Wilma Shaw (2005) (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Jane Bodehouse
6.7 1999 Jane Bodehouse
9.5 1999 Jane Bodehouse
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jane Bodehouse
7.6 1999 Jane Bodehouse
7.2
Zaginiony Świat: Park Jurajski
Lost World: Jurassic Park, The
1997 Jane Bodehouse
7.4 1997 Jane Bodehouse
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Jane Bodehouse
7.0 1996 Jane Bodehouse
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Jane Bodehouse
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Jane Bodehouse
6.4 1995 Jane Bodehouse
7.3 1990 Jane Bodehouse
7.4 1990 Jane Bodehouse
8.2 1989 Jane Bodehouse
0.0

0 Jane Bodehouse

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patricia Bethune filmy Patricia Bethune najlepsze filmy Patricia Bethune zdjęcia Patricia Bethune galeria Patricia Bethune biografia Patricia Bethune nominacje Patricia Bethune nagrody i wyróżnienia Patricia Bethune filmografia Patricia Bethune aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.