Patricia Belcher
Data urodzenia: Helena, Mo

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Caroline Julian (gościnnie)
7.8 2009 Caroline Julian (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Caroline Julian (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Caroline Julian (gościnnie)
7.9 2008 Caroline Julian (gościnnie)
4.0
Co gryzie Jimmy'ego?
Out of Jimmy's Head
2007 Caroline Julian (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Recepcjonistka (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Caroline Julian (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Miriam Walters (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Caroline Julian (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Caroline Julian (gościnnie)
8.5 2003 Caroline Julian (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Caroline Julian (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Caroline Julian (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Caroline Julian (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Caroline Julian (gościnnie)
7.1
Wielki podryw
Heartbreakers
2001 Caroline Julian (gościnnie)
7.3 2001 Caroline Julian (gościnnie)
7.1
Kto tu zwariował?
Trouble with Normal, The
2000 Caroline Julian (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Caroline Julian (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Caroline Julian (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Caroline Julian (gościnnie)
7.3
List w butelce
Message in a Bottle
1999 Caroline Julian (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Caroline Julian (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Caroline Julian (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Caroline Julian (gościnnie)
7.4 1997 Caroline Julian (gościnnie)
7.5 1997 Caroline Julian (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Caroline Julian (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Caroline Julian (gościnnie)
10.0 1996 Caroline Julian (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Caroline Julian (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Caroline Julian (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Caroline Julian (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Caroline Julian (gościnnie)
10.0 1995 Caroline Julian (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Caroline Julian (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Caroline Julian (gościnnie)
7.0 1993 Caroline Julian (gościnnie)
7.6 1993 Caroline Julian (gościnnie)
7.5 1991 Caroline Julian (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Caroline Julian (gościnnie)
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Caroline Julian (gościnnie)
7.3 1990 Caroline Julian (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Caroline Julian (gościnnie)
7.4 1990 Caroline Julian (gościnnie)
7.2 1989 Caroline Julian (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Eunetta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patricia Belcher filmy Patricia Belcher najlepsze filmy Patricia Belcher zdjęcia Patricia Belcher galeria Patricia Belcher biografia Patricia Belcher nominacje Patricia Belcher nagrody i wyróżnienia Patricia Belcher filmografia Patricia Belcher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.