Patricia Alice Albrecht
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1990 (głos)
9.0 1985 Pizzazz/Phyllis Margaret Gabor/Anne (głos)
8.5
Snorksi
Snorks, The
1984 Różne głosy
8.7 1983 Sally Bowers (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Młoda Clarissa McCullum (gościnnie)
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Lucille
7.7 1977 Julie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patricia Alice Albrecht filmy Patricia Alice Albrecht najlepsze filmy Patricia Alice Albrecht zdjęcia Patricia Alice Albrecht galeria Patricia Alice Albrecht biografia Patricia Alice Albrecht nominacje Patricia Alice Albrecht nagrody i wyróżnienia Patricia Alice Albrecht filmografia Patricia Alice Albrecht aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.