Pat Musick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2005 Trina Wyatt (gościnnie)
4.0
Maggie Brzęczymucha
Buzz on Maggie, The
2005 Trina Wyatt (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Trina Wyatt (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Trina Wyatt (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Trina Wyatt (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Trina Wyatt (gościnnie)
7.6 1997 Trina Wyatt (gościnnie)
7.4 1997 Trina Wyatt (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Trina Wyatt (gościnnie)
8.6 1994 Trina Wyatt (gościnnie)
7.8 1992 Trina Wyatt (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Trina Wyatt (gościnnie)
8.6 1991 Trina Wyatt (gościnnie)
8.5
Kosmokoty
Spacecats
1991 Trina Wyatt (gościnnie)
7.3 1990 Trina Wyatt (gościnnie)
6.8 1988 Trina Wyatt (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Trina Wyatt (gościnnie)
7.8
Jeździec Srebrnej Szabli
Saber Rider and the Star Sheriffs
1986 Trina Wyatt (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Trina Wyatt (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Trina Wyatt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pat Musick filmy Pat Musick najlepsze filmy Pat Musick zdjęcia Pat Musick galeria Pat Musick biografia Pat Musick nominacje Pat Musick nagrody i wyróżnienia Pat Musick filmografia Pat Musick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.