Pat Morita
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2006 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.8
Pamiętny kwiecień
I'll Remember April
1999 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Pan Shimokawa (gościnnie)
5.5 1996 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Pan Shimokawa (gościnnie)
5.9
Karate Kid IV: Mistrz i uczennica
Next Karate Kid, The
1994 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.1 1994 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.2 1993 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1990 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1990 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.2 1989 Pan Shimokawa (gościnnie)
5.7 1989 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.8 1987 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.3
Karate Kid 2
Karate Kid II
1986 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Shimokawa (gościnnie)
5.9
Gdy czas ucieka
When Time Ran Out...
1980 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Pan Shimokawa (gościnnie)
3.7 1978 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1977 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.8 1977 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1976 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.0 1976 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.5 1975 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Pan Shimokawa (gościnnie)
5.0 1974 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.1 1974 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.9 1974 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.8 1972 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.9 1972 Pan Shimokawa (gościnnie)
8.5 1972 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1969 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.7 1969 Pan Shimokawa (gościnnie)
10.0 1968 Pan Shimokawa (gościnnie)
6.4 1968 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.7 1968 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.5 1965 Pan Shimokawa (gościnnie)
7.0 1964 Pan Shimokawa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pat Morita filmy Pat Morita najlepsze filmy Pat Morita zdjęcia Pat Morita galeria Pat Morita biografia Pat Morita nominacje Pat Morita nagrody i wyróżnienia Pat Morita filmografia Pat Morita aktor Pat Morita scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.