Pat Crawford Brown
Data urodzenia: 1929-06-29
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Calvin B. Brown (03.01.1961 - 1976, jego śmierć), córka Charlotte

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ida Greenberg
6.2 2011 Ida Greenberg
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Ida Greenberg
8.0 2009 Ida Greenberg
7.8 2009 Ida Greenberg
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Ida Greenberg
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Ida Greenberg
8.0 2007 Ida Greenberg
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Ida Greenberg
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Thelma (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Ida Greenberg
7.7
Kości
Bones
2005 Właścicielka ziemska (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Bertha (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Ida Greenberg
5.0 2003 Ida Greenberg
7.5 2002 Nana Parlo (gościnnie)
8.3
MDs
2002 Ida Greenberg
10.0 2001 Ida Greenberg
8.5 2001 Ida Greenberg
7.5 2000 Ida Greenberg
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Ida Greenberg
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pacjentka u dentysty (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Ida Greenberg
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Ida Greenberg
0.0 1997 Ida Greenberg
6.8
Dusza człowiek
Soul Man
1997 Ida Greenberg
7.0 1997 Ida Greenberg
7.5 1997 Ida Greenberg
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Ida Greenberg
0.0 1996 Ida Greenberg
9.0 1996 Ida Greenberg
10.0 1996 Ida Greenberg
6.9 1996 Ida Greenberg
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Ida Greenberg
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Ida Greenberg
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Ida Greenberg
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Ida Greenberg
8.5 1995 Ida Greenberg
10.0 1995 Ida Greenberg
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Ida Greenberg
7.6 1994 Ida Greenberg
6.9
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu
Sister Act 2: Back in the Habit
1993 Ida Greenberg
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Ida Greenberg
10.0 1993 Ida Greenberg
6.7 1993 Ida Greenberg
7.6 1993 Ida Greenberg
7.0 1992 Ida Greenberg
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Ida Greenberg
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Ida Greenberg
7.5 1990 Ida Greenberg
10.0 1990 Ida Greenberg
7.3 1990 Ida Greenberg
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Ida Greenberg
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Ida Greenberg
7.2 1989 Ida Greenberg
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Ida Greenberg
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Ida Greenberg
6.8 1988 Ida Greenberg
7.2 1988 Ida Greenberg
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Bingo Caller (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Ida Greenberg
6.3 1986 Ida Greenberg
5.7 1986 Ida Greenberg
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Ida Greenberg
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Ida Greenberg
7.5 1985 Ida Greenberg
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ida Greenberg
8.7 1983 Ida Greenberg
7.0 1979 Ida Greenberg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pat Crawford Brown filmy Pat Crawford Brown najlepsze filmy Pat Crawford Brown zdjęcia Pat Crawford Brown galeria Pat Crawford Brown biografia Pat Crawford Brown nominacje Pat Crawford Brown nagrody i wyróżnienia Pat Crawford Brown filmografia Pat Crawford Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.