Pascal Breuer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Helmut Meinhoffer (gościnnie)
7.0 1997 Andreas Behrend (gościnnie)
0.0 1995 Wulf Reiser
6.0 1993 Anthony
0.0 1989 Frank Zacher (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1985 Toni (gościnnie)
0.0 1983
7.5 1981 Thomas Müller (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pascal Breuer filmy Pascal Breuer najlepsze filmy Pascal Breuer zdjęcia Pascal Breuer galeria Pascal Breuer biografia Pascal Breuer nominacje Pascal Breuer nagrody i wyróżnienia Pascal Breuer filmografia Pascal Breuer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.