Parisa Fitz-Henley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Cammy (gościnnie)
0.0 2009 Cammy (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Cammy (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Cammy (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Cammy (gościnnie)
7.3 2004 Charlene Franklin (gościnnie)
0.0

0 Cammy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Parisa Fitz-Henley filmy Parisa Fitz-Henley najlepsze filmy Parisa Fitz-Henley zdjęcia Parisa Fitz-Henley galeria Parisa Fitz-Henley biografia Parisa Fitz-Henley nominacje Parisa Fitz-Henley nagrody i wyróżnienia Parisa Fitz-Henley filmografia Parisa Fitz-Henley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.