Pamela Shaddock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Opiekunka społeczna (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Opiekunka społeczna (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Opiekunka społeczna (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Beatrice (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Duch kobiety z lat 90 (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Opiekunka społeczna (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Opiekunka społeczna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Opiekunka społeczna (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Opiekunka społeczna (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Opiekunka społeczna (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Opiekunka społeczna (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Opiekunka społeczna (gościnnie)
6.2
Szalone lato
One Crazy Summer
1986 Opiekunka społeczna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pamela Shaddock filmy Pamela Shaddock najlepsze filmy Pamela Shaddock zdjęcia Pamela Shaddock galeria Pamela Shaddock biografia Pamela Shaddock nominacje Pamela Shaddock nagrody i wyróżnienia Pamela Shaddock filmografia Pamela Shaddock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.